Mys :)

Grönsaker och dip med hjärtat till Beck! :) vi har det braaaa!


Öland!

Tillbringat dagen på Öland och åkte runt med mina prinsar! Kastade sten i vattnet, plockade löv och bara mös runt!

Nu har jag pyntat fruktskålen hemma med löv och även ett fat med ljus! :) mysigt! Nu ska vi käka middag, sen blir det ännumera mys framför tvn :)


Kärlek

Ikväll vill jag ägna inlägget åt mina hjärtan! Min fina underbara sambo och vårat 4benta hjärta.. Jag känner sån lycka och kärlek när jag är med, eller tänker på dom. Att känna sån kärlek, tillit,värme och omtanke från en människa är underbart. Han gör mig så fruktansvärt glad och trygg!

Jag har suktat efter honom i åååår, och nu är han min!! Bara min ;D

Att få somna (dock ensam i sängen i skrivande stund då båda gossarna somnat i soffan!) och vakna upp med M gör mig galet lycklig! Jag är så kär, i min bästa vän. <3


17 oktober

Ja, minsann.

Det är ju just detta med att hålla igång och skriva.
Det går faktiskt ganska trögt på den fronten :P det glöms liksom bort lite sådär...
 
Ikväll lagade jag en kanongod kyckling-kletagegga, med ris & sallad som min karl och jag käkade till bonde söker fru! Sen tog vi en promenad med hunden och diskuterade hur vi ska göra i lägenheten, vi har ju inte fått upp en enda tavla än :P  Och har flyttkartonger som fortfarande står ouppackade efter snart 3 månader i nya lägenheten. haha
 
Så imorgon efter jobbet så blir det ett ryck, garderober ska rensas och omstuktureras, tvbänk ska rensas, och saker ska upp ur kartonger och på sin rätta plats. (förmodligen upp på vinden, haha)
 
Snart är det redan helg, skönt att få mysiga mornar med mina hjärtan! :)
 

Det går trögt!

Det är som vanligt, efter ett tag går det trögt att skriva nått här :)

Men i helgen var det pumpajakten, som vi vann :) & en tripp till Ullared med Jenny och älsklingen. Sen kom Anna och Fidde också upp & gjorde oss sällskap :))

Började min praktik igår, oh det går väldigt bra! Ser framemot mina dagar där & extrajobb :)

Imorgon är det fredag igen, veckan hår otroligt fort! Helgen är relativt oplanerad och det känns skönt =)